Home Puppies Gallerij Links E-Mail
 

Massive Bull

Mason

Mitch

 

La Isla Bonita Naughty But Nice Summer Nina Ricci Chanel
 

 

 

 

Welkom op de site van The Massive Bull's.


Wij zijn Toon & Christel Lenders en wonen in Eindhoven. Eind jaren tachtig verwelkomde wij onze eerste bullmastiff in ons huis en zijn wij verliefd geworden op dit  mooie ras.

Zoals bij velen, blijft het nooit bij één bullmastiff. In 1990 hebben wij onze kennelnaam: v.d. Bullma Hoven aangevraagd en tot 2003 hebben wij regelmatig nestjes gefokt. Ook hebben wij vele kwalitatief zeer goede bullmastiffs geïmporteerd naar Nederland. De foto's in onze gallerij en de vele nazaten van v.d. Bullma Hoven bullmastiffs tot op de dag van vandaag laten dit zien.

In 2003 besloten wij om te stoppen met fokken. Onze kennelnaam v.d. Bullma Hoven is toen overgegaan naar de fam. Visser uit Eindhoven.

In 2005 is The Massive Bull's ontstaan, geen fokkerij meer maar een stud service. Wij boden kwalitatief zeer goede reuen aan voor dekkingen met passende teven in Nederland en het buitenland.

Omdat het fokken van nestjes toch wel heel erg leuk was, zijn we vanaf 2010 weer heel af en toe een nestje van top kwaliteit bullmastiffs gaan fokken.

Vanaf 2016 zijn we gestopt met onze stud service en het actief fokken van bullmastiffs.

Wij fokten het type bullmastiffs welke overeen kwam met onze kennelnaam, namelijk Massivebull. Bullmastiffs met veel body en bone. Uiteraard was ook gezondheid, zowel aan de kant van de reu als de teef, een zeer belangrijk aandachtspunt in ons fokbeleid. Een derde punt waar wij geen concessies aan deden was sociaal. Niet alleen naar mensen, maar sociaal in breedste zin van het woord. Door onze jarenlange ervaring met bullmastiffs
was dat ons  goed gelukt.
 

De website houden we actief zodat de geschiedenis van de Bullma Hoven en Massive Bull's niet verloren gaat.

 

 

Geschiedenis Karakter Gedrag Rasstandaard
 

A.M. Lenders - Nederland - +31 (0)40-2125087 / 06-42589110

 

          A H@NSEL WEBDESIGN